Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
TEI ipeirou F 713838863

ΤΕΙ Ηπείρου:Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για την εφαρμογή πιστοποίησης του συστήματος διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας στις ακαδημαϊκές μονάδες & διοικητικές υπηρεσίες του ΤΕΙ Ηπείρου.

Διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την εφαρμογή πιστοποίησης του συστήματος διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας στις ακαδημαϊκές μονάδες (προγράμματα σπουδών, τμήματα, σχολές), βιβλιοθήκες και διοικητικές υπηρεσίες  του ΤΕΙ Ηπείρου (εκτός ΕΛΚΕ), με αντικείμενο:

§  Την μελέτη-σχεδιασμό, ανάπτυξη, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία (συμπεριλαμβανόμενης της εσωτερικής εκπαίδευσης του προσωπικού) Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο EN ISO 9001:2008 στις ακαδημαϊκές μονάδες (προγράμματα σπουδών, τμήματα, σχολές), στις βιβλιοθήκες και στις διοικητικές υπηρεσίες  του ΤΕΙ Ηπείρου (εκτός ΕΛΚΕ).

§  Την υποστήριξη των ακαδημαϊκών μονάδων του ιδρύματος (Προγραμμάτων Σπουδών, Τμημάτων και Σχολών), των βιβλιοθηκών και των διοικητικών υπηρεσιών (εκτός ΕΛΚΕ), κατά τη διαδικασία πιστοποίησής της σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο EN ISO 9001:2008 από το διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης.

Η εφαρμογή πιστοποίησης του συστήματος διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των #17.000,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας, επισυνάπτονται ως παράρτημα στην παρούσα ανακοίνωση και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της. 

Σχετικά Αρχεία:

Previous Συλλογή τροφίμων το Σάββατο 19 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην πλατεία Σκουφά
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας