Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
prosfyges syskepsi dimarxeio F998254763

Συλλογή τροφίμων το Σάββατο 19 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην πλατεία Σκουφά

Παρουσία δεκάδων φορέων, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων έγινε σύσκεψη εργασίας και συντονισμού για τη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτρια, αλλά και στα γραφεία της Πρόνοιας του Δήμου στην Περιφερειακή Οδό.
Επικεφαλής της σύσκεψης ήταν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για την Κοινωνική Πολιτική Κώστας Πατήλας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αρταίων Ηλίας Σερβετάς και η Προϊσταμένη της Πρόνοιας Σοφία Μωραΐτη.

Επίσης, παρόντες ήταν ακόμη και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Γιώργος Βασιλείου, εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας, της Εκκλησίας και της Εκπαίδευσης.
Το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων ήταν πολύ έντονο και όπως έγινε γνωστό τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης θα διατεθούν στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων της Ηπείρου ή όπου αλλού χρειαστεί.
Ακόμη, αποφασίστηκε, η συγκρότηση επιτροπής που θα συντονίσει τις περαιτέρω ενέργειες για τη συλλογή των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης.
«Σήμερα κάνουμε την αρχή για μια σειρά δράσεων με επίκεντρο τον συνάνθρωπο. Η αρχική δράση του Σαββάτου αφορά τους πρόσφυγες και θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις και για τους άπορους συμπολίτες μας. Για αυτό καλούμε κάθε συμπολίτη μας, αλλά και κάθε σύλλογο ή επιχείρηση που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στη δράση να προσφέρουν έστω κάτι μικρό, σε τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάννης.
Στην σύσκεψη είχαν κληθεί ακόμη ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Δικηγορικός Σύλλογος, και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας-Φιλιππιάδας.
-Εξάλλου, στο τέλος της σύσκεψης έγινε και αρχική ενημέρωση για την εθελοντική δράση καθαρισμού «Let’s Do It» που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Απριλίου από το Δήμο Αρταίων.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Ξεκίνησαν την Πέμπτη οι αιτήσεις για τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων μέσω ΕΣΠΑ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας