Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
computer labs 05 F1768031097

ΤΕΙ Ηπείρου: Διαγωνισμός προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες των εργαστηρίων

Διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες των εργαστηρίων των τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου ως εξής:  Server, υλικά αναβάθμισης για server, λογισμικό εικονοποίησης (virtualization) και παροχής εικονικών desktop (VDI), με συνολικό προϋπολογισμό #23.350,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του εξοπλισμού πληροφορικής επισυνάπτονται ως παράρτημα στην παρούσα ανακοίνωση και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της. Προσφορές οι οποίες περιλαμβάνουν μεμονωμένα είδη δεν γίνονται δεκτές και θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

 

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η Πέμπτη 05-11-2015 και ώρα 11:30 π.μ., χρόνος κατά τον οποίο λήγει και η προθεσμία υποβολής των προσφορών. Τόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού και υποβολής προσφορών είναι το Διοικητήριο του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα (Διεύθυνση: Γέφυρα Αράχθου – 47132 Άρτα)

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΤΕΙ Ηπείρου: Διαγωνισμός επισκευής και συντήρησης κεντρικών εισόδων στις εγκαταστάσεις στους Κωστακιούς Άρτας και στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ηπείρου στα Ιωάννινα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας