Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
PROSKLISIDIKTYOARCHAIONTHEATRON1 F2108284141

Πρόσκληση σε εκδήλωση για τη δημιουργία του Δικτύου επιχειρήσεων με την επωνυμία “Τοπικό Σύμφωνο Υποστήριξης & Ανάπτυξης της Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου»

Το Επιμελητήριο Άρτας και η «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ» σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση για τη δημιουργία του Δικτύου με την επωνυμία «Τοπικό Σύμφωνο Υποστήριξης & Ανάπτυξης της Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου» που συνδιοργανώνουντη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, 2ος όροφος).

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου» και έχει ως στόχο την προώθηση της διαδρομής και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου ως προορισμού & ταυτόχρονα την κινητοποίηση & ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και ιδιαίτερα των επιχειρήσεων του τουριστικού και αγροδιατροφικού κλάδου, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Για να μπορέσει κάποια επιχείρηση να λάβει μέρος θα πρέπει να ενσωματώνει στη λειτουργία της στοιχεία τοπικής ταυτότητας (π.χ. τοπικά προϊόντα, υπηρεσίες) και γενικότερα να πληροί κάποιες προδιαγραφές ποιότητας. Χαρακτηριστικά, που θα συμβάλλουν στην καθιέρωση της ταυτότητας του νέου τοπικού προϊόντος (brandnameτης Διαδρομής).

Επιπλέον, στους συμμετέχοντες στο Σύμφωνο, θα δοθεί το Σήμα-Λογότυπο της Διαδρομής, ως ένδειξη/αποτύπωση της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουν.

Ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία η Ιστοσελίδα της Πολιτιστικής
Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων στη διεύθυνση
www.ancienttheaters.com, την οποία και μπορείτε να επισκεφθείτε. Στην ιστοσελίδα υπάρχει ξεχωριστός τόπος προβολής των επιχειρήσεων και οργανισμών που θα ανήκουν στο Δίκτυο. Εφόσον εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής θα ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο θα καταχωρηθείτε στην ιστοσελίδα της διαδρομής.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ΔΙΚΤΥΟ μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη δήλωση συμμετοχής & το έντυπο αυτοαξιολόγησης επί τόπου στη διάρκεια της εκδήλωσης ή να την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Άρτας www.eartas.gr και να την υποβάλλετε ηλεκτρονικά.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2681028728.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας ανάληψης πρωτοβουλιών για την τουριστική προβολή της Ηπείρου.

PROSKLISIDIKTYOARCHAIONTHEATRON1_F2108284141.jpg

 

Previous ΑΑΔΕ: Φορολογική μεταχείριση εισοδήματος από πώληση αδιάθετων ακινήτων ατομικής επιχείρησης ανέγερσης και πώλησης οικοδομών μετά τη διακοπή των εργασιών της, καθώς και από την πώληση ακινήτων που είχαν ανεγερθεί με σκοπό την ιδιοχρησιμοποίηση ή ιδιοκατοίκηση
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας