Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
nos F13355

Πρόχειρος Ανοικτός Διαγωνισμός με Πρόσκληση Κατάθεσης Σφραγισμένων Προσφορών για την Πρπμήθεια Καυσίμων (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ – ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ) για τις ανάγκες του Γ. Ν. ΑΡΤΑΣ και των Τμημάτων Αρμοδιότητας του( Κ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ, ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.).

Σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας με την παραπάνω σχετική απόφασή του, ενέκρινε την προμήθεια Υγρών Καυσίμων(πετρέλαιο κίνησης – βενζίνη αμόλυβδη), με πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό με πρόσκληση κατάθεσης σφραγισμένων προσφορών και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, ποσότητα ανάλογα τις μηνιαίες ανάγκες του Νοσοκομείου και των τμημάτων αρμοδιότητάς του ( Κ. Υγείας ευθύνης του, ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ) για πετρέλαιο κίνησης και βενζίνης αμόλυβδης, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης: 73.800,00 € συμπερ. Φ.Π.Α., μέχρι την ολοκλήρωση του τακτικού διεθνή δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων (1ος επαναληπτικός) του ΠΠΥΥ 2012-2013.

Σημειώνεται ότι η σύμβαση που θα υπογράφει με την πλειοδότρια εταιρεία θα μπορεί να διακοπεί μονομερώς από το Νοσοκομείο και αζημίως, στην περίπτωση που προκόψει νέα σύμβαση από τον ετήσιο τακτικό διεθνή δημόσιο διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων(1ος επαναληπτικός) που πρόκειται να διενεργηθεί σε υλοποίηση του ΠΠΥΥ 2012-2013.

Κατόπιν αυτού παρακαλούμε να υποβάλετε έγγραφη προσφορά σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο, στο Γ ραφείο Προμηθειών του Νοσοκομείου, το αργότερο μέχρι την 30-07-2013 (ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 ), με τιμή ποσοστό έκπτωσης στη μέση διαμορφούμενη τιμή χονδρικής πώλησης στο Νομό, σύμφωνα με το δελτίο τιμών χονδρικής πώλησης που εκδίδεται από τη Δ/νση Εμπορίου της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Άρτας, των πρατηρίων που βρίσκονται σε απόσταση μέχρι εννέα (9) χιλιομέτρων από το κέντρο της Πόλης της Άρτας.

Οι έγγραφες προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν ταχυδρομικά σε σφραγισμένο φάκελο ή θα παραδοθούν από τον εκπρόσωπο της εταιρείας μέχρι την 30-07-2013 και ώρα 14:00.

Previous Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συνεργασίας του Επιμελητηρίου Άρτας με Νομικό Συμβούλο για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσίων Υποστήριξης
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας