Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
epimelitirio F19104

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συνεργασίας του Επιμελητηρίου Άρτας με Νομικό Συμβούλο για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσίων Υποστήριξης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      

                                            Άρτα 29/07/2013 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ             

    Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Άρτας στην αριθμ. 8/25-7-2013 (θέμα 5ο) Συνεδρίασή της, Αποφάσισε την Συνεργασία του Επιμελητηρίου Άρτας με Ειδικό Σύμβουλο – Νομικό για την Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Υποστήριξης σε θέματα που άπτονται των Αρμοδιοτήτων του Επιμελητηρίου Άρτας.         

   Ειδικότερα η Συνεργασία θα αφορά την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Υποστήριξης της Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ και της Υπηρεσίας Μιας Στάσης (ΥΜΣ) του Επιμελητηρίου Άρτας, καθώς και σε θέματα που προκύπτουν κατά την εγγραφή ορισμένων κλάδων οικονομικών δραστηριοτήτων στα Μητρώα του Επιμελητηρίου Άρτας.          

   Η περιγραφή του Έργου καθώς και των επιμέρους εργασιών που θα αναλάβει να εκτελέσει ο Σύμβουλος, η αμοιβή του, η διάρκεια της συνεργασίας κ.λ.π., θα συμπεριληφθούν στους όρους της Σύμβασης Έργου που θα συνυπογράψουν ο Ανάδοχος με την Διοίκηση του  Επιμελητηρίου Άρτας.           

Ύστερα από τα παραπάνω, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο(-η) να υποβάλει Αίτηση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι της 5 Αυγούστου 2013, ημέρα Δευτέρα το μεσημέρι, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Άρτας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στις Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Άρτας (γραφείο Διευθυντή, αρμόδιος κ. Χρήστος Κολοβός Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, 4ος όροφος, τηλ. 2681028728).                                     

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

Σχετικά Αρχεία:

Previous Μειώθηκε κατά 20,4% το εμπορικό έλλειμμα στο πεντάμηνο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας