Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

“Οι Γυναίκες ηγούνται της Επιτυχίας στην Οικονομία” 5-7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα – Πρόγραμμα

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ         ΑΘΗΝΑ 5-6-7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 

Διεθνές Forum "Women Lead the Success in the Economy" (Οι Γυναίκες ηγούνται της Επιτυχίας στην Οικονομία), 5-7 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • στην ιστοσελίδα του Forum, http://www.eedege-congress.eu/
  • στη Γραμματεία του Forum, ARTION Conferences & Events, τηλέφωνο: 2310250932 begin_of_the_skype_highlighting 2310250932 ΔΩΡΕΑΝ  end_of_the_skype_highlighting (γραμμή Forum), 2310272275 begin_of_the_skype_highlighting 2310272275 ΔΩΡΕΑΝ  end_of_the_skype_highlighting και e-mail: eedege-congress@artion.com.gr.

 

Τριήμερο Διεθνές Forum με αντικείμενο "Women Lead the Success in the Economy" –Οι Γυναίκες ηγούνται της Επιτυχίας στην Οικονομία- (www.eedege-congress.eu) διοργανώνει το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) στις 5-7 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα «Ερμής», του Συνεδριακού Κέντρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Στόχος του Forum, είναι να αναδείξει την Ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματία, το δυναμικό της ρόλο στην υφιστάμενη κατάσταση, δεδομένης της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, αλλά και της γενικότερης ύφεσης σε παγκόσμιο επίπεδο, τις επιτυχίες της στον τοπικό και παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη και φυσικά να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα που την απασχολούν προτείνοντας παράλληλα λύσεις.

Πέραν της παρουσίασης των δράσεων του Δικτύου και της προσέλκυσης εν δυνάμει επενδυτών και Business Partners που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα, το Forum θα περιλαμβάνει διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, δραστηριότητες δικτύωσης και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.

Γυναίκες επικεφαλής Θεσμικών Οργάνων και Φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γυναίκες που συντονίζουν κάθε μορφής Σωματεία και Ενώσεις, Στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, διακεκριμένες Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι γυναικείων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μέλη Επιμελητηρίων, Σωματείων και Ενώσεων, σε μια κοινή Σύσκεψη θα καταθέσουν απόψεις, καλές και εφαρμοσμένες πρακτικές, δοκιμασμένες λύσεις και αποτελέσματα που προέκυψαν. Μέσα από αυτή την κοινή διαβούλευση των Μεντόρων της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας αναμένεται να εκμαιευθούν νέες κατευθύνσεις, να ληφθούν νέα μέτρα και να αναδειχθούν νέες δυνατότητες, με στόχο να προωθηθούν στις γυναίκες επιχειρηματίες ώστε να δυναμώσουν και να ενισχύσουν τις προοπτικές επιτυχίας τους στις αγορές του κόσμου.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί μια παγκόσμια πλατφόρμα στην οποία θα εναποτεθεί το πολύτιμο υλικό του Forum και το οποίο θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. Μέσω της πλατφόρμας αυτής θα είναι δυνατή η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων, πρακτικών, δράσεων και συμπερασμάτων, όχι μόνον μεταξύ των συμμετεχόντων στο Συνέδριο, αλλά γενικότερα μεταξύ των γυναικών επιχειρηματιών σε όλο τον κόσμο.

Αναφερόμενη στο Διεθνές Forum η Πρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ, κυρία Σοφία Οικονομάκου επισήμανε, «Οι Γυναίκες του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών προσβλέπουμε σε μια νέα διάσταση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και οραματιζόμαστε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξη της πατρίδας μας και στην αντιμετώπιση της κρίσης. Στην ουσία η κρίση για μας, σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής, με τις γυναίκες πιο δραστήριες στον επιχειρηματικό στίβο, αναδεικνύοντας το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και τα προσόντα τους, με επιλεγμένες και οργανωμένες επιχειρηματικές κινήσεις και με μια πολιτεία αρωγό στις προσπάθειές μας και θεματοφύλακα της επιχειρηματικής ηθικής και της διαφάνειας».

Η ΕΕΔΕΓΕ εκπροσωπεί τις 250.000 γυναίκες επιχειρηματίες, εγγεγραμμένες στα Επιμελητήρια της Ελλάδος και έχει συσταθεί από την Κεντρική Ένωση των Ελληνικών Επιμελητηρίων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας στη χώρα μας.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Previous Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας