Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους δικαιούχους του προγράμματος “Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών»

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων έργων  στο πλαίσιο του προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών» συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου – 2ος όροφος).

Η εκδήλωση  απευθύνεται στους δυνητικά δικαιούχους επενδυτές  του προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών».

Στελέχη της Διαχειριστικής θα αναλύσουν διεξοδικά  στις αιτούμενες ενέργειες κάλυψης των προϋποθέσεων της Υπουργικής Απόφασης Ένταξης και Έγκρισης χρηματοδότησης των έργων αυτών.

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Επιμελητήριο Άρτας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σας προσκαλούν στην  εκδήλωση ενημέρωσης  που συνδιοργανώνουν με θέμα:

 «Διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων έργων  στο πλαίσιο του προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών»

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 ,

και ώρα  18:00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Άρτας

(Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου – 2ος όροφος)

 

Η εκδήλωση  απευθύνεται στους δυνητικά δικαιούχους επενδυτές  του προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών»

Στελέχη της Διαχειριστικής θα αναλύσουν διεξοδικά  στις αιτούμενες ενέργειες κάλυψης των προϋποθέσεων της Υπουργικής Απόφασης Ένταξης και Έγκρισης χρηματοδότησης των έργων αυτών.

Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας.

Σχετικά Αρχεία:

Previous 7η Διεθνή Έκθεση WATERTEC- ENVIRONTEC & 4η Έκθεση ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΗΠΟΥ στις 6-9 Μαρτίου στην Αθήνα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας