Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 στις 10 το πρωί συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Συγκεκριμένα, τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

 1. Εξέταση αιτημάτων και παροχή διευκρινίσεων για την Προκήρυξη Ανταγωνιστικού Διαλόγου Β’ Φάση – Στάδιο Ι: Πρόσκληση Συμμετοχής στο Διάλογο του Έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου».

 2. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη συμφερότερης προσφοράς, για την ασφαλιστική κάλυψη των αυτοκινήτων και μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το έτος 2014 και συγκρότηση της Επιτροπής του Διαγωνισμού.

 3. Έγκριση δαπάνης για σύνδεση με τη Δ.Ε.Η., τμήματος με ιστούς φωτισμού, στο εθνικό οδικό δίκτυο, εντός της Περιφέρειας Ηπείρου (Γέφυρα Χαραυγής).

 4. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια υλικών, για τη συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του εθνικού οδικού δικτύου εντός της Περιφέρειας Ηπείρου.

 5. Έγκριση δαπανών για προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής του ΚΗΙ επιβατικού αυτοκινήτου της Π.Ε. Ιωαννίνων.

 6. Ανάκληση της έγκρισης διενέργειας πρακτικής άσκησης στην Π.Ε. Ιωαννίνων, της Ελπίδας Γαβρίλα, σπουδάστριας του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (αριθμ. 27/1165/23-09-2013 απόφαση της Ο.Ε.) και έγκριση διενέργειας πρακτικής άσκησης στην Π.Ε. Ιωαννίνων, του Ιωάννη Ξενιτόπουλου, σπουδαστή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας.

 7. Έγκριση μετακίνησης των υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων, Ματακούλη Χρήστου και Χαρίση Θεοδώρας, για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΥΠΑΑΤ με θέμα «Θεσμός εγκεκριμένου εμπόρου Νωπών Οπωροκηπευτικών & Σύστημα ελέγχων προδιαγραφών εμπορίας σε φορτία νωπών οπωροκηπευτικών, βασισμένο σε ανάλυση κινδύνου» που θα πραγματοποιηθεί την 14-11-2013 στη Θεσσαλονίκη, και έγκριση των σχετικών δαπανών.

 8. Έγκριση μετακίνησης των υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων, Αντωνακούδη Όλγας και Λώλη Παναγιώτας, για τη συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 – Μέτρο 2.1.4: Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις – Εκπαίδευση χρηστών στη μηχανογραφική εφαρμογή», που θα πραγματοποιηθεί την 13-11-2013 στη Θεσσαλονίκη, και έγκριση των σχετικών δαπανών.

 9. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

 10. Έγκριση ανάθεσης των υπηρεσιών για την ασφάλιση των είκοσι τεσσάρων (24) οχημάτων και μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το χρονικό διάστημα από 21-11-2013 μέχρι 20-11-2014, βάσει της διενεργηθείσας διαδικασίας λήψης κλειστών προσφορών.

 11. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υγρών καυσίμων (πετρελαίου κίνησης και βενζίνης αμόλυβδης) για τις ανάγκες των οχημάτων και των μηχανημάτων των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας.

Previous Ενημερωτική εκδήλωση ΟΠΕΚΕΠΕ – Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων για μητρώο – έκτακτα περιστατικά
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας