Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
frontidasyntirisiprasinou kipon F 1772792987

Δήμος Αρταίων: Διαγωνισμός «Συντήρηση πρασίνου παραποτάμιου πάρκου και αλσυλλίου Αγ. Αναργύρων»,

Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Συντήρηση πρασίνου παραποτάμιου πάρκου και αλσυλλίου Αγ. Αναργύρων», με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με βάση το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό σε ακέραιες μονάδες, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  41.993,59 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

             Ο διαγωνισμός θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 3ο όροφο στην Περιφερειακή Οδό & Αυξεντίου την Τετάρτη 20-04-2016 και ώρα 10.00 π.μ. έως 10.30 π.μ., κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγουμένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού

Αντίγραφα της διακήρυξης για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και πληροφορίες γι’ αυτόν παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο Πρασίνου του Δήμου Αρταίων, (αρμόδια υπάλληλος: Αποστόλη Αγγελική – τηλ.2681362239), καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.arta.gr.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 

              ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Previous Γ.Ν.Άρτας: Διαγωνισμός προμήθειας υγειονομικού υλικού
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας