Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
dimos artas F 1813874775

Δήμος Αρταίων: Διαγωνισμός προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας για τους δικαιούχους υπαλλήλους έτους 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΡΤΑΙΩΝ

            Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας για τους δικαιούχους υπαλλήλους έτους 2016, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των ειδών, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  51.360,25 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων στην Περιφερειακή Οδό & Αυξεντίου 3ος όροφος την Τετάρτη 13-07-2016 και ώρα 11:30 π.μ. έως 12:00 π.μ., κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγουμένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού

Αντίγραφα της διακήρυξης για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό  και πληροφορίες γι’ αυτόν παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Αρταίων, (αρμόδιος υπάλληλος: Πετσιμέρης Άγγελος τηλ.2681362243), καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.arta.gr.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

 

 

 

Previous Δήμος Χαλκιδόνος: Διαγωνισμός για την προμήθεια καύσιμων Δήμου Χαλκηδόνος και του νομικού του προσώπου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας