Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Gulfood logo F32705

Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2014 στο Ντουμπάι

Η Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2014 διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο World Trade Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και φέτος θα διαρκέσει 5 ημέρες, από τις 23-27 Φεβρουαρίου 2014.
Είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και προσελκύει επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν εμπορικά στην Μέση Ανατολή, Νότια Ασία και Αφρική.
Η προθεσμία για την υποβολή αίτηση συμμετοχής λήγει 11 Νοεμβρίου.
Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι: Τρόφιμα, χυμοί αναψυκτικά, εξοπλισμός μαζικής εστίασης ξενοδοχείων, restaurant και cafe.
Σημειώνουμε ότι μετά από απόφαση των οργανωτών της έκθεσης στο Dubai
Α) στον τομέα των τροφίμων δεν περιλαμβάνονται τα είδη ζαχαροπλαστικής για τα οποία υπάρχει πλέον η εξειδικευμένη έκθεση SWEET & SNACK MIDDLE EAST στις 9-12/11/2014 που γίνεται παράλληλα με τις εκθέσεις SPECIALTY FOOD και SEAFEX.
Β) στον τομέα του εξοπλισμού δεν περιλαμβάνονται τα μηχανήματα συσκευασίας και τα μηχανήματα βιομηχανικής παραγωγής τροφίμων για τα οποία επίσης δημιουργήθηκε η εξειδικευμένη έκθεση GULFOOD MANUFACTURING που γίνεται παράλληλα με τις προαναφερόμενες εκθέσεις τροφίμων στις 9-12/11/2014.
(Περισσότερες πληροφορίες δείτε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΟΠΕ για το 2014 στο
www.hepo.gr).
Ο ΟΠΕ έχει εξασφαλίσει χώρο για τα τρόφιμα 594 τμ στην αίθουσα SHEIKH SAEED HALL στον οποίο βρίσκονται συγκεντρωμένες οι ευρωπαϊκές εθνικές συμμετοχές. Αντίστοιχα, έχει εξασφαλίσει χώρο για τον εξοπλισμό στην αίθουσα ZABEEL HALL 224τμ.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν ιδιοκατασκευή πρέπει να το γνωστοποιήσουν γραπτώς μέχρι 31.10.2013, ώστε ο ΟΠΕ να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

 

Previous Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ενισχύσεις αγροτών που ασκούν γεωργική δραστηριότητα σε περιοχές Natura 2000
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας