Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
katharismos F271890493

Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας: Ματαίωση Διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών καθαρισμού στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Γ.Ε.Π.Α.Δ.Δ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και των υφισταμένων υπηρεσιών

Τη ματαίωση της υπ’αριθ. 1/2015 απόφασης προκήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού τακτικού μειοδοτικού διαγωνισμού, για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στις κτιριακές εγκαταστάσεις στέγασης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γ.Ε.Π.Α.Δ.Δ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και υφισταμένων, διότι σύμφωνα με την παραπάνω (4) σχετική, για το έτος 2016, θα διενεργηθεί από το 2ο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας (1) ενιαίος τακτικός ανοικτός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχων παροχής υπηρεσιών καθαριότητας για το σύνολο των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατ’εφαρμογή των διαλαμβανομένων στην υπ’αριθ. 125 από 09-06-2015 απόφαση του Κλιμακίου Προληπτικού Ελέγχου Δαπανών στο IV Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ένεκα των ανωτέρω, ακυρώνεται η ως άνω υπ’αριθ. 8041/6/16-στ από 21-08-2015 Διαταγή του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, που αφορά την σύσταση- συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού, επειδή εξέλειπον οι λόγοι σύστασής της.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΣΕΪΝΤΗΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

Σχετικά Αρχεία:

Previous Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτ.Μακεδονίας: Διαγωνισμός προμήθειας υπολογιστικού εξοπλισμού και λογισμικού
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας