Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.Α ΑΡΤΑΣ

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης, Δήμαρχος Αρταίων, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, με το σύστημα συμπλήρωσης τιμολογίου και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια διαλύματος υποχλωριώδους νατρίου, προϋπολογισμού μελέτης 36.300,00 € (πλέον ΦΠΑ 23%).

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Άρτα στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α., επί της οδού Βασ. Πύρρου 17, στις 9-3-2015, ημέρα Δευτέρα, με ώρα έναρξης κατάθεσης προσφορών στις 10:00 π.μ. και ώρα λήξης στις 10:30 π.μ., ενώπιον Επιτροπής.

Η παράδοση του διαλύματος υποχλωριώδους νατρίου θα γίνεται τμηματικά, ανάλογα με τις ανάγκες της Επιχείρησης.

Η διενέργεια του διαγωνισμού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α., του Ν.1069/80, του Ν.3463/06 και της διακήρυξης.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί ανεγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου, παρέχοντες εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης, εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση.

Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν προβλέπεται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν τα τεύχη του διαγωνισμού από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. ( Βασ. Πύρρου 17 Άρτα 47100, τηλ. 2681070140, fax. 2681023518) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας. Εναλλακτικά μπορούν να ζητήσουν την αποστολή τους (επιβαρυνόμενοι και με το κόστος αποστολής), με αίτηση που θα πρέπει να περιέλθει στη Δ.Ε.Υ.Α.Α. Η Δ.Ε.Υ.Α.Α. οφείλει να τα αποστείλει εντός των επόμενων δύο εργασίμων ημερών και χωρίς να έχει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παραλαβή.

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.

 

 

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

 

Previous Aποφάσεις για οδικά – αντιπλημμυρικά έργα από την Οικονομικής Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας