Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την παροχή υπηρεσιώνγια την «ασφάλιση οχημάτων, μηχανημάτων και χορτοκοπτικών μηχανημάτων», με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  20.600,00 ευρώ.

             Ο διαγωνισμός θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον 3ο όροφο την Δευτέρα 02-03-2015 και ώρα 11.30 π.μ. έως 12.00 π.μ., κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγουμένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού

Αντίγραφα της διακήρυξης για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό  και πληροφορίες γι’ αυτόν παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο Προμηθειών του Δήμου Αρταίων, (αρμόδιοι υπάλληλοι: Πετσιμέρης Άγγελος, Σφήκα Χαριτίνη τηλ.2681362243, 240), καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.arta.gr.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Previous ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ-ΕΛAΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΕΥΑΑ ΑΡΤΑΣ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας