Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
139757  1 F 215870262

Δ.Ε.Υ.Α.Α Άρτας: Διαγωνισμός προμήθειας υγρών καυσίμων

Ο Πρόεδρος της Δ,Ε.ΥΑΑ. Χρήστος Τσιρογιάννης, Δήμαρχος Αρταίων, διακηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξειςtouΕΚΠΟΤΑ και με κριτήριο κατακύρωσης, για τα μεν καύσιμα το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες, στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης μέσων τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης για τα διοικητικά όρια του Δήμου Αρταίων του Νομού Άρτας, για δε τα ελαιολιπαντικά αυτό της χαμηλότερης σταθερής τιμής, για την ανάδειξη προμηθευτή καυσίμων και ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Αρτας για το έτος 2016Γ συνολικού ποσού 48.585 € με Φ.Π.Α (23%).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 19-2-2016, ημέρα Παρασκευή ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ, Βασ. Πύρρου 17 – Αρτα , με ώρα έναρξης την 10.00 π.μ. και ώρα λήξης αποδοχής προσφορών την 10 30 π.μ. Σε περίπτωση μη διενέργειας του διαγωνισμού ή μη προσέλευσης ενδιαφερομένων, ο διαγωνισμός θσ επαναληφθεί την αμέσως επόμενη εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί

1.Έλληνες και αλλοδαποί προμηθευτές

2.Νομικά πρόσωπα ημεδαπά και αλλοδαπά

3.Συνεταιρισμοί

4 Ενώσεις προμηθευτών

Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να διατηρούν πρατήριο σε απόσταση μέχρι 5 χλμ. από το χώρο των συνεργείων Υδρευσης – Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΑ. Εφ’ όσον ο προμηθευτής απέχει πάνω από 5 χλμ. από το χώρο των συνεργείων ύδρευσης – αποχέτευσης της ΔΕΥΑΑ, η παράδοση θα γίνεται στο χώρο των συνεργείων της ΔΕΥΑΑ δύο (2) με τρεις (3) φορές την εβδομάδα. Ο ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν ννώση των στοιχείων του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ.

 

Αρτα 10-2-2016 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ 

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Previous Έκκληση ΣΒΒΕ προς κυβέρνηση και αγρότες
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας