Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
evea F1543907087

Υποδοχή Επιχειρηματικής Αποστολής από την Κίνα στο ΕΒΕΑ

Το Εμπορικό και  Βιομηχανικό Επιμελητήριο  Αθηνών, με την υποστήριξη του Προξενείου της Ελλάδας στη Σαγκάη, θα υποδεχτεί  την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος Όροφος) επιχειρηματική Αποστολή από την Κίνα και συγκεκριμένα από την Ομοσπονδία Βιομηχανίας και Εμπορίου της επαρχίας Zhejiang (Zhejiang Federation of Industry and Commerce).

Οι επιχειρήσεις από την Κίνα δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής τομείς: μεταλλικών και άλλων κατασκευών, κτηματαγοράς, προστασίας περιβάλλοντος, εμπόριο ειδών υγιεινής, σωλήνων και κεραμικών ειδών, επεξεργασίας λαδιού, logistics, αποθήκευσης και εμπορίου ενέργειας, κατασκευής και επισκευής πλοίων κ.α. (Επισυνάπτεται αναλυτικός κατάλογος εταιρειών).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές επαφές  μεταξύ των Ελλήνων και Κινέζων επιχειρηματιών. (Για τα μέλη του ΕΒΕΑ , η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, για  τα μη μέλη του ΕΒΕΑ €50).

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να έχετε επαφές με τους επιχειρηματίες της εν λόγω Αποστολής, όπως  αποστείλετε συμπληρωμένο το συνημμένο  Δελτίο Συμμετοχής έως 26/11/2014 στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα, τηλ: 210 3382466,email: excom@acci.gr,  fax 210 3382378.

Previous Κοινή Εκδήλωση ΚΕΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ για τη νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας