Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
lixiprothesmes ofeiles F 1267739529

Κοινή Εκδήλωση ΚΕΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ για τη νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων

Η νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία αποτελεί μια θετική εξέλιξη για τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα μέσα στην κρίση και θα μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα με τη βελτίωση ορισμένων παραμέτρων της.

Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης – ανοιχτής συζήτησης για το ζήτημα, που πραγματοποίησαν από κοινού η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας στο αμφιθέατρο ΕΡΜΗΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλος στο χαιρετισμό του πρότεινε βελτιώσεις στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο σε έως και 100 δόσεις, η οποία πάντως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Παρόλες τις αντιδράσεις της τρόικας, η κυβέρνηση πρέπει όχι μόνο να επιμείνει στην εφαρμογή της, αλλά και να βελτιώσει τη ρύθμιση που μπορεί να δώσει μεγάλες ανάσες σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, υπογράμμισε ο κ. Μίχαλος.

 

Previous Η εγκύκλιος για ρύθμιση των οφειλών στον ΟΑΕΕ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας