Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
greece welcome london F 1739921758

Υπό την αιγίδα και του Επιμελητηρίου Άρτας η έκθεση “GREECE WELCOMES YOU IN LONDON-FOOD & ART”: ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

Το Επιμελητήριο Άρτας, στo πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, θέτει υπό την αιγίδα του την έκθεση που διοργανώνει η εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD με motto: «Greece welcomes you in London-food & art» η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως και τις 6 Ιουλίου 2014, στο OLYMPIA NATIONAL HALL του Λονδίνου.

Για πρώτη φορά, τόσο δυναμικά, διοργανώνεται έκθεση στο εξωτερικό μόνο με Έλληνες στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να γνωριστούν με όλους τους επαγγελματίες του χώρου από το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλων γειτονικών χωρών, ώστε να συνάψουν, σε επίπεδο χονδρικής, σημαντικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες που θα αναβαθμίσουν τη δυναμική της εταιρείας τους και θα δώσουν σημαντική ώθηση στο νευραλγικό τομέα των εξαγωγών. Η έκθεση αφορά μόνο Ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν εκλεκτής ποιότητας Ελληνικά προϊόντα κάθε κατηγορίας από τρόφιμα και ποτά έως έργα τέχνης, κοσμήματα, καταστήματα franchise και υπηρεσίες.

Πέρα από τις συναντήσεις με τους buyers της αγοράς, η διοργανώτρια εταιρεία εξασφάλισε και την πώληση εντός του Εκθεσιακού Χώρου κάθε είδους Ελληνικών προϊόντων στα οποία μέχρι τώρα το αγοραστικό κοινό είχε περιορισμένη έως και καθόλου πρόσβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Νικόλαο Λινάκη, CEO/Company Director της εταιρείας στα τηλ. 213 0291884, 213 0291886 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης:  www.greecewelcomesyouinlondon.com

Το Επιμελητήριο μας έχει πρόθεση να επιδοτήσει τις επιχειρήσεις-μέλη του για την συμμετοχή τους στην έκθεση του Λονδίνου και όσοι ενδιαφέρονται να μας το δηλώσουν έγκαιρα.

Previous Κανονισμός της ΕΕ για τη γνωστοποίηση Πληροφοριών στους καταναλωτές στην ετικέτα των τροφίμων – Εφαρμογή από το Δεκέμβριο του 2014
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας