Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ECRM F 934285806

Β2Β συναντήσεις για τα προϊόντα τύπου «Convenience»

Η εταιρεία GREATGreek Exports and Trade, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας ECRM για την Ελλάδα και την Κύπρο σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε Β2Β συναντήσεις για τα προϊόντα τύπου  «Convenience», το οποίο λειτουργεί ως μια πλατφόρμα γνωριμίας μεταξύ των αγοραστών (λιανοπωλητές – διανομείς) και των προμηθευτών έτοιμων ή ημι-έτοιμων τροφίμων και προϊόντων υγιεινής και προσωπικής φροντίδας, προσφέροντας πολλές και ποιοτικές προσωπικές επαφές αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό το χρόνο σας.

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την πρόσκληση και τις αιτήσεις συμμετοχής για το γεγονός «Convenience».

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ info@greatexhibitions.gr

 

…..λίγα λόγια για την εκδήλωση «Convenience»:

 

Ημερομηνία: 8-11 Φεβρουαρίου 2016

Τοποθεσία : Palms Casino Resort, στο Las Vegas, στη Nevada των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Στόχος του Event: Προγραμματισμένες ατομικές Β2Β συναντήσεις μεταξύ εξαγωγέων (παραγωγών)  και αγοραστών λιανικής πώλησης και διανομής.

Εξαγωγείς από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα σε αγοραστές και διανομείς του ευρύτερου κλάδου της λιανικής πώλησης όπως mini market, 24ωρα μαγαζιά εξυπηρέτησης κ.α.

Οι κατηγορίες προϊόντων που θα μπορούν να παρουσιαστούν στο εν λόγω γεγονός είναι οι εξής: έτοιμα ή ημι- έτοιμα τρόφιμα παντοπωλείου φρέσκα ή τυποποιημένα όπως

αρτοσκευάσματα, γλυκά, σνακ, ξηροί καρποί, φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά, αναψυκτικά, γάλα και τυρί, προμαγειρεμένα και κατεψυγμένα φαγητά άμεσης κατανάλωσης,

επεξεργασμένο κρέας, κονσερβοποιημένα γεύματα σούπας και ζυμαρικών αλλά και γενικά εμπορεύματα και προϊόντα υγιεινής φροντίδας και προστασίας.

Πατήστε Εδώγια να περιηγηθείτε στο site του γεγονότος

Πατήστε Εδώ  για να δείτε τους αγοραστές που έχουν εγγραφεί

Η ECRM θα κανονίσει τη διαμονή λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες πληροφορίες:

      Η άφιξή σας θα πρέπει να προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου μεταξύ 7:00 π.μ.-8:00 μ.μ., όπου και θα πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας.

Μεταξύ 5:00μ.μ. – 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν 2 εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις νέες πρακτικές και τις νέες ιδέες της αγοράς. (https://ecrm.marketgate.com/Events/EducationSession.aspx?s=3922&tp=E)

 Οι Β2Β συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου το πρωί στις 8:00 π.μ. και θα τελειώσουν την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Πατήστε Εδώ

 

Επιλογές Εγγραφής:

Ø  α.Planning Session: Το κόστος εγγραφής σας είναι $ 15,450 USD (Σύνολο), το οποίο περιλαμβάνει τον φόρο, 20λεπτες προγραμματισμένες συναντήσεις με κάθε αγοραστή στην κατηγορία σας,

σουίτα ξενοδοχείου όπου θα διεξαχθούν οι συναντήσεις σας και θα προβληθούν τα προϊόντα σας, γεύματα και ξεχωριστή διαμονή 2 ατόμων, εκπαιδευτικά σεμινάρια, πλήρη πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία web / λογισμικού.

 

Ø  β.Power Hall: Το κόστος εγγραφής σας είναι $ 9,450 USD (Σύνολο), το οποίο περιλαμβάνει τον φόρο, 10λεπτες προγραμματισμένες συναντήσεις με κάθε ένα αγοραστή, 9 τ.μ. περίπτερο, γεύματα και διαμονή για ένα άτομο,

εκπαιδευτικά σεμινάρια, πλήρη πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία web / λογισμικού.

Πρόσθετοι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι με μια πρόσθετη χρέωση USD $ 500 ανά συμμετέχοντα ανά ημέρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7755080 και 210 7755046 καθώς και στο info@greatexhibitions.gr.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο site μας www.greatexhibitions.gr

 

Ελισάβετ Μπίμη

Sales Department

GREAT – Greek Exports and Trade

38, Mesogion Avenue

11527, Athens, GR

Tel. +30 210 7755080

Fax +30 210 7755049

info@greatexhibitions.gr

www.greatexhibitions.gr

Previous Οι τρεις λύσεις για προστασία από τις κατασχέσεις της εφορίας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας