Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
trapeza peiraios F 1107532894

Τράπεζα Πειραιώς: Μέτρα για την ανακούφιση δανειοληπτών με πολύ χαμηλό εισόδημα

Χιλιάδες δανειολήπτες πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα, εξαιτίας της κρίσης, ανακουφίζονται από τα μέτρα που αποφάσισε η διοίκηση της Τράπεζας και ανακοινώθηκαν σήμερα, με βασικό στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Συγκεκριμένα, διαγράφει το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ για όλα τα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες, ενώ παγώνει τα στεγαστικά δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.

Στο πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσονται οι δικαιούχοι του Νόμου 4320/2015, όσοι δηλαδή πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξή τους στο Νόμο. Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους θα δίδονται και από τα 803 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.piraeusbank.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογες κινήσεις εξετάζουν, μετά την κίνηση της Τράπεζας Πειραιώς και άλλες συστημικές τράπεζες. 

amna.gr

Previous ΤτΕ: Σε εβδομαδιαία ρέπος τα ταμειακά διαθέσιμα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας