Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ANUGA apostolou kefalas mpeis F1203295866

Θετικά τα μηνύματα για τις Αρτινές Επιχειρήσεις από τη συμμετοχή τους στην έκθεση ANUGA 2015

ANUGA_periptero_proioda3_F1864081855.jpgΜεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης τροφίμων και ποτών ANUGA 2015, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία 10-14/10, για τα τοπικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις της Άρτας, που προβάλλονταν στην προθήκη του Επιμελητηρίου Άρτας στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και σε μεμονωμένα εταιρικά περίπτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, καθημερινά την έκθεση επισκέπτονταν περί τις 60.000 έμποροι- επιχειρηματίες από όλα τα μέρη της γης.

Συνολικά στην Έκθεση μετείχαν 12 Αρτινές επιχειρήσεις. Τα μέλη της διοίκησης που εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Άρτας κ.κ. Απόστολος Κεφάλας και Μάνθος Φώτης είχαν επαφές με εμπόρους από πολλά μέρη του κόσμου και προώθησαν το διαφημιστικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας, που δεν είχαν φυσική παρουσία στην Έκθεση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν έμποροι ελληνικής καταγωγής, των οποίων τα στοιχεία έχουν καταγραφεί και είναι στη διάθεση όσων επιχειρήσεων- μελών του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται για εξαγωγές.

Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε, ήδη κάποιες από τις Αρτινές επιχειρήσεις, που εξέθεσαν τα προϊόντα τους, δέχθηκαν τις πρώτες παραγγελίες.

Τα περίπτερα των Αρτινών Επιχειρήσεων επισκέφθηκε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος επανέλαβε πως για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα η στροφή στην ποιοτική γεωργία και στα πιστοποιημένα και επώνυμα αγροτικά προϊόντα.

Σημαντικές προοπτικές τόσο για την Άρτα όσο και όλη τη χώρα εμφανίζουν τα φρούτα και λαχανικά, οι ελιές και το ελαιόλαδο, το μέλι, τα γαλακτοκομικά, τα προϊόντα κρέατος και τα ιχθυηρά, για τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον τόσο στις γειτονικές χώρες όσο και σε αγορές τις βόρειας Ευρώπης.

Previous Δημιουργία μητρώου θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων εξετάζει το υπ. Οικονομίας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας