Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ypourgeio oikonomikon1 F 1690000205

Δημιουργία μητρώου θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων εξετάζει το υπ. Οικονομίας

Για τη χρησιμότητα σύστασης μητρώου θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων, το οποίο θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο των δυνητικών ωφελούμενων στο πλαίσιο των δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν, συμφώνησαν η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και ΤΣ, Ευγενία Φωτονιάτα και εκπρόσωποι των θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων, σε συνάντησή τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης, σχετικά με τον ρόλο που δύναται να παίξουν οι θερμοκοιτίδες επιχειρήσεις σε σχεδιαζόμενες δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» 2014-2020.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, ήδη την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκε η προδημοσίευση της δράσης για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, επί της οποίας  διατυπώθηκαν σχόλια, παρατηρήσεις και προτάσεις.

Υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεοφυής επιχειρηματικότητα και τους τρόπους – μέσα που μπορεί αποτελεσματικά να στηριχθεί, εξηγεί το υπουργείο.

Previous Υπ. Οικονομίας: Κανονικά οι εντολές πληρωμών έργων ΕΣΠΑ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας