Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
grafeio upologistes3 F 1620184973.medium

Τει Ηπείρου: Διαγωνισμός προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής

Διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες των εργαστηρίων των τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου ως εξής:

Μερος Α: Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές σταθεροί με οθόνη, web κάμερα για Η/Υ, ακουστικά με μικρόφωνο για Η/Υ, φορητός Η/Υ, με συνολικό προϋπολογισμό #13.650,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Μερος Β: Server, υλικά αναβάθμισης για server, λογισμικό εικονοποίησης (virtualization) και παροχής εικονικών desktop (VDI), με συνολικό προϋπολογισμό #23.350,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των #37.000,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του εξοπλισμού πληροφορικής του Μέρους Α και του Μέρους Β, επισυνάπτονται ως παράρτημα στην παρούσα ανακοίνωση και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της.

Γίνονται δεκτές προσφορές για το σύνολο του μέρους Α ή του μέρους Β ή του συνόλου (Α και Β Μέρος). Προϋπόθεση να υπάρχει συνολική τιμή ανά μέρος, ώστε να διευκολυνθεί η σύγκρισή τους.

 

Προσφορές οι οποίες περιλαμβάνουν μεμονωμένα είδη από ένα μέρος ή συνδυασμό μεμονωμένων ειδών από όλες τα μέρη ή δεν αναφέρουν συνολική τιμή ανά μέρος, δεν γίνονται δεκτές και θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Εντός Σεπτεμβρίου η εφαρμογή του Taxisnet για τροποποιητικές δηλώσεις
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας