Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
images F221269057

ΤΕΙ Ηπείρου: Διαγωνισμός για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης δαπέδων με προμήθεια και τοποθέτηση πατώματος laminate σε χώρους του κτιρίου ΣΕΥΠ Ιωαννίνων.

Διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης δαπέδων με προμήθεια και τοποθέτηση πατώματος laminate σε χώρους του κτιρίου ΣΕΥΠ Ιωαννίνων του ΤΕΙ Ηπείρου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης δαπέδων με προμήθεια και τοποθέτηση πατώματος laminate ανέρχεται στο ποσό των 3.600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η Τεχνική Περιγραφή των Εργασιών, ο Πίνακας Υλικών Εργασιών, το Φύλλο Συμμόρφωσης καθώς και ο Πίνακας Οικονομικής Προσφοράς επισυνάπτονται ως Παράρτημα στην παρούσα ανακοίνωση και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της.

Προσφορά που δεν θα είναι για το σύνολο σύμφωνα με τον ΠΙΝΑΚΑ ΥΛΙΚΩΝ- ΕΡΓΑΣΙΩΝ του Παραρτήματος θα απορρίπτεται.

 

 Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η Παρασκευή 06-11-2015 και ώρα 11:00 π.μ., χρόνος κατά τον οποίο λήγει και η προθεσμία υποβολής των προσφορών. Τόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού και υποβολής προσφορών είναι το Διοικητήριο του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα (Διεύθυνση: Γέφυρα Αράχθου, TK47132, Άρτα).

Σχετικά Αρχεία:

Previous Γενικός Νοσοκομείο Άρτας: Διαγωνισμός προμήθεια ενός (1) τροφοδοτικού Η/Υ και ενός (1) σκληρού δίσκου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας