Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
TEI ipeirou F1994731743

ΤΕΙ Ηπείρου: Διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου για την συντήρηση εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης

Διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την συντήρηση εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης ΤΕΙ Ηπείρου (σε Άρτα, Ιωάννινα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα), οι οποίες εργασίες περιγράφονται στο φύλλο ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αρχιτεχνίτες εγκαταστάσεων καύσης ή εγκαταστάτες εγκαταστάσεων καύσης που έχουν την απαιτούμενη από το Π.Δ. 114/2012 αντίστοιχη σε ισχύ άδεια. Γίνονται επίσης δεκτοί Σύλλογοι ή Τεχνικά Γραφεία / Εταιρίες Συντηρήσεων που απασχολούν άτομα με την παραπάνω άδεια.

Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα εργαλεία που απαιτούνται για την εκτέλεση των εργασιών και κυρίως συσκευή ελέγχου καυσαερίων, με ενδείξεις τουλάχιστον τις αναφερόμενες στην αριθ. Πρωτ. ΟΙΚ. 189533/07.11.2011 Απόφαση Υ.Π.Ε.Κ.Α. «Ρύθμιση θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία σταθερών εστιών καύσης για τη θέρμανση κτιρίων και νερού».

Οι εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων των λεβητοστασίων, θα γίνουν στους χώρους αυτών, σε Άρτα (campus Κωστακιών, Διοικητήριο και Εστία), Ιωάννινα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα.

 

Συνολικός προϋπολογισμός εργασιών συντήρησης εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης ΤΕΙ Ηπείρου: #3.000,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2015, με κωδικό έργου 2014ΣΕ54300012.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Πολεμική Αεροπορία: Διαγωνισμός προμήθεια ειδών εξάρτυσης
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας