Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
syskepsi kreopoles papazoglou2 F1013660556

Σύσκεψη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου με το προεδρείο του Συλλόγου Κρεοπωλών Άρτας

syskepsi_kreopoles_papazoglou2_F1013660556.jpg

Συνάντηση με τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου Κρεοπωλών είχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου και Απόστολος Κεφάλας τη Δευτέρα το βράδυ.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των κρεοπωλών διατύπωσαν τα πολυπληθή -οικονομικά και θεσμικά- προβλήματα του κλάδου και ζήτησαν τη στήριξη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για την ένταξη των παραδοσιακών κρεοπωλείων στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπάζογλου αφού εξήρε τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια των κρεοπωλών προς τους καταναλωτές, υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Σε ότι αφορά το ΕΣΠΑ ο κ. Παπάζογλου επισήμανε πως ήδη τέθηκε στον υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Χαρίτση, κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Άρτα, το αίτημα για την ένταξη του λιανεμπορίου στα προγράμματα ΕΣΠΑ. Ειδικότερα, για τα παραδοσιακά κρεοπωλεία εκτιμά ότι θα ενταχθούν στα προγράμματα ΕΣΠΑ, που αναμένεται να προκηρυχθούν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και υποσχέθηκε πως θα το Επιμελητήριο θα κάνει τις απαιτούμενες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζήτησε τη συνδρομή των κρεοπωλών για την αυστηρή τήρηση από κάθε πλευρά, τόσο των αγορανομικών διατάξεων, όσο και των κανόνων της αγοράς και του εμπορίου.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε κοινή δράση για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου.

Previous Γ.Ν.Άρτας:Διαγωνισμός Α) για παρακαταθήκη νευροχειρουργικών Β)για ανταλλακτικά
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας