Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
arta nos F 880011781

Γ.Ν.Άρτας:Διαγωνισμός Α) για παρακαταθήκη νευροχειρουργικών Β)για ανταλλακτικά

Διαγωνισμός Α)

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε οικονομικές προσφορές μέχρι της 12-4-16 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 στο οικονομικό τμήμα (Γραφείο Προμηθειών- Διαχείριση ) του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για την προμήθεια των παρακάτω υλικών προς κάλυψη των τρεχουσων αναγκών των Τμημάτων του Γ.Ν. Άρτας :

1. Μήτρα μήνιγγας ιππειου κολλαγόνου διπλής όψεως που δρα ως φορέας φαρμάκου. 10χ10cm TEM3 .

2. Αναλώσιμα υλικά κρανιοτόμου (Φρέζες και αναλώσιμα υλικά κρανιοτρύπανων τύπου zeppelin( να τοποθετούνται σε όλα τα τρυπάνια) κρανιοτόμων και tour, κρανιοπλαστικής και σπονδυλικής στήλης, για διάτρηση, και λείανση οστών, αποστειρωμένα.

3. Αιμοστατικά εγκεφάλου (Αιμοστατική ζελατίνη με ανθρώπινη θρομβίνη από 2000iun εως και 2500 iu συσκευασία 5mi εως 10mi).ΤΕΜ3

4. Βιολογική κόλλα ιστών για επισκευή ελλειμμάτων μήνιγγας.ΤΕΜ3

5. Σφραγιστική –αεροστατική μεμβράνη σε μορφή φιλμ. (Απορροφήσιμη από πολυγαλακτικό οξύ και οξείδιο του γλυκοδίου και να εμπεριέχει μπλε του μεθυλενίου ,διαστάσεων 100χ100.) ΤΕΜ 3

6. Κλίπς δερματικού κρημνού πλαστικά μ.χ. τύπου raney αποστειρωμένα .ΤΕΜ10

7. Κλιπ διπλής ενέργειας (άνω και κάτω). Επανατοποθέτηση και καθήλωση αστικού κρημνού απορροφήσιμα.( ΤΕΜ 10 )

8. ΚΠΠΣ με βαλβίδα μαγνητικά ρυθμιζόμενη .(Πλήρες σύστημα εξωτερικά ρυθμιζόμενης Βαλβίδας Υδροκεφάλου (κοιλιακος καθετηρας-βαλβιδα-περιτοναικος καθετήρας –tuneler). Έλεγχος με μαγνητικό προγραμματιστή. αντοχή σε μαγνητικό πεδίο 3 tesla με ρεζερβουάρ παρακέντησης και δυνατότητα pumpig διεγχειρητικά και μετεγχειρητικά να διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος πίεσης Ενηλίκων ). ΤΕΜ 1

9. Εξωτερική παροχέτευση ΕΝΥ ΤΕΜ3

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ,ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ) :

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Στις 13-4-16 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ θα διενεργηθεί ταυτόχρονα το άνοιγμα των, τεχνικών, και οικονομικών προσφορών καθώς και η αξιολόγηση αυτών .

Διαγωνισμός Β)

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε οικονομικές προσφορές μέχρι της 6-4-16 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 πμ στο οικονομικό τμήμα (Γραφείο Προμηθειών- Διαχείριση ) με fax 2681021414 του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για την προμήθεια των παρακάτω υλικών προς κάλυψη των τρεχουσων αναγκών των Τμημάτων του Γ.Ν. Άρτας :

1 Αισθητήρα οξυμετρίας DS -100A ενηλίκων πολλαπλών χρήσεων για το φορητό οξύμετρο NELLCOR, model: OXIMAX- N65, τεμάχια:1. (Να προσφερθεί το γνήσιο).

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Στις 7-4-16ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ θα διενεργηθεί η αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών . 

Ο ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ

ΚΟΚΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 

Previous Γ.Ν.Άρτας:Διαγωνισμός προμήθειας μελανοταινίες
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας