Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Σύσκεψη στο υπ. Ανάπτυξης με τους φορείς της αγοράς γάλακτος

Σε θετικό κλίμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των φορέων της αγοράς γάλακτος για το μερίδιο της συνεισφοράς τους, στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός και ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Γεώργιος Στεργίου τόνισαν ότι θεωρούν αυτονόητη την ανάληψη πρωτοβουλιών από κάθε επιχείρηση (παραγωγής γάλακτος ή λιανεμπορίου) που αντιλαμβάνεται το ρόλο της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Κάλεσαν τους εκπροσώπους της αγοράς να επενδύσουν στην εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση ΔΕΝ κάνει συμφωνίες κυρίων αλλά ασχολείται μόνο με λύσεις που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο όπως είναι η αναμόρφωση των συστημάτων διανομής και η δυναμική τιμολόγηση.

Τέλος η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ευχαρίστησε όλους τους φορείς για τη συνεισφορά τους και την ανταπόκριση τους στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες της κοινωνίας.

Previous Κάλυψη Πρόσθετων θέσεων σε Βρεφονηπιακούς σταθμούς με τα αδιάθετα 23 εκατ. ευρώ από Εθνικούς πόρους
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας