Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
paidikoi stathmoi F 1414918117

Κάλυψη Πρόσθετων θέσεων σε Βρεφονηπιακούς σταθμούς με τα αδιάθετα 23 εκατ. ευρώ από Εθνικούς πόρους

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης των παιδιών ωφελουμένων οικογενειών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ(βάση της προκήρυξης 1551, της 2/7/2014), διαπιστώθηκε ότι από τους πόρους που είχαν διατεθεί μετά τη σύσκεψη της 12/08/2014, παραμένει αδιάθετο από τους εθνικούς πόρους το ποσό των 23 εκ. € περίπου, εκ του συνολικού ποσού των 200 εκ. € .

Σε συνεννόηση που έγινε μεταξύ του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ο.Κωνσταντινόπουλου, του Υφυπουργού Εσωτερικών Γ.Ντόλιου, και των Υφυπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Β.Κεγκέρογλου και Γ.Πλακιωτάκη στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ και της ΕΕΤΑΑ, ενημερώσαμε την ΕΕΤΑΑ ΑΕ ότι είμαστε σύμφωνοι να διαθέσει το υπόλοιπο ποσό των 23 εκ. €, με απόλυτη τήρηση της προτεραιότητας για κάλυψη των πρόσθετων θέσεων, που θα δηλώσουν οι Δημόσιοι και οι Ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί. 

Μέσα στα πλαίσια αυτά, τα επόμενα εικοσιτετράωρα η ΕΕΤΑΑ ΑΕ θα προσκαλέσει τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, να καταγράψουν και να ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις βάση της δυναμικότητάς τους, προκειμένου να απορροφηθεί το υπόλοιπο των εθνικών πόρων που ανέρχεται στο ποσό των 23 εκ. €. 

Ανταποκρινόμαστε έτσι ουσιαστικά, στο αίτημα να απορροφηθεί το σύνολο των χρημάτων προς όφελος της ελληνικής οικογένειας.

Previous ΤΕΙ Ηπείρου: Διημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη σύγχρονων θερμοκηπιακών επιχειρήσεων» την Πέμπτη και Παρασκευή
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας