Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» στη Λευκωσία

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση «Ταξίδι» που διοργανώνεται στη Λευκωσία της Κύπρου το διάστημα 25-27/4/2014 με δικό της περίπτερο. Πρόκειται για την 11η συμμετοχή της Ηπείρου στη συγκεκριμένη έκθεση που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου. Η συμμετοχή μας θα περιλαμβάνει επίσης (σε συνεργασία με τους διοργανωτές της έκθεσης) παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου σε δημοσιογράφους, opinion makers και tour operators που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να παράσχει δωρεάν χώρο στο περίπτερό της στους Δήμους, τους φορείς και  τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και να μεταφέρει δωρεάν το προωθητικό υλικό  τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν στην υπηρεσία μας εγγράφως την πρόθεσή τους για συμμετοχή το αργότερο ως τις 16-4-2014. Επίσης, ως την ημερομηνία αυτή, θα πρέπει να συγκεντρωθεί στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου το διαφημιστικό υλικό που θα αποσταλεί στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν απευθύνονται στα κατά τόπους Τμήματα Εμπορίου & Τουρισμού (για τα Ιωάννινα στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ως εξής:
•    Για την Π.Ε. Ιωαννίνων: κ. Αναστάσιος Κατσικούδης, τηλ. 26510-87143.
•    Για την Π.Ε. Άρτας: κ. Βασιλική Ζήση, τηλ.: 26813-61017.
•    Για την Π.Ε. Θεσπρωτίας: κ. Μαριάννα Βέρμπη, τηλ.26653-60172.
•    Για την Π.Ε. Πρέβεζας: κ. Χρυσούλα Λάζαρη, τηλ. 26823-60241.

Previous Ημερίδα «Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων στο πλαίσιο της Νέας ΚΑΠ: Προοπτικές και ευκαιρίες για τα προϊόντα της Ηπείρου» στα Ιωάννινα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας