Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση «GRECKA PANORAMA»

H Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση «GRECKAPANORAMA» που διοργανώνεται στη Βαρσοβία, το διάστημα 3-4/12/2016. Η έκθεση έχει στόχο να προβάλει στο πολωνικό κοινό το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας και παράλληλα αφορά παραγωγούς και εμπόρους παραδοσιακών και ποιοτικών τροφίμων, φρούτων και ποτών.

Μέσω της έκθεσης, οι επιχειρηματίες του τουρισμού και οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους.

Όπως και στο παρελθόν, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να παραστούν το αργότερο ως τις 30-9-2016 στoemail: s.fouki@php.gov.gr (για τους παραγωγούς) και στο email: v.barka@php.gov.gr (για τους επαγγελματίες του τουρισμού).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, μπορούν να το στείλουν στα γραφεία της υπηρεσίας μας ως τις 27-10-2016.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στην κ. Φούκη (τηλέφωνο 26510-87111), ενώ οι ενδιαφερόμενοι του τουριστικού τομέα στο Τμήμα Τουρισμού (τηλέφωνα 26510-87143 και 87141).

Previous Αλ. Χαρίτσης: Κονδύλια ένα δισ. ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ για τη σύνδεση έρευνας – επιχειρηματικότητας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας