Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
greek destinations   culturelogo F 16519176

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην 5η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών, Παράδοσης & Παραδοσιακών Προϊόντων στην Αθήνα

Στην 5η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών, Παράδοσης & Παραδοσιακών Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 2-4 Ιουνίου στην Αθήνα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο σταθμός του Συντάγματος είναι ο πιο κεντρικός και με την μεγαλύτερη κίνηση και την έκθεση επισκέπτονται χιλιάδες Αθηναίοι. Τα δημογραφικά δεδομένα του κοινού εξαρτώνται κάθε φορά από την εκάστοτε διοργάνωση μιας και το κοινό έχει ανταποκριθεί μαζικά, τόσο σε διοργανώσεις με ειδικό περιεχόμενο όσο και σε εκθέσεις γενικού περιεχομένου.

Η έκθεση στοχεύει στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και την ενημέρωση του πολυπληθούς κοινού των επιβατών του Μετρό για τους καλοκαιρινούς προορισμούςεν όψη τωνκαλοκαιρινών διακοπών και αποτελεί ευκαιρία για ενίσχυση της θέσης μας στην εσωτερική αγορά και για παράλληλη παρουσίαση των παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής μας.

Όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να παράσχει δωρεάν χώρο στο περίπτερό της στους Δήμους, τους φορείς και  τους επαγγελματίες του τουρισμού και της παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και να μεταφέρει δωρεάν το προωθητικό υλικό  τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν στην υπηρεσία μας εγγράφως την πρόθεσή τους για συμμετοχή το αργότερο ως τις 27-5-2014. Επίσης, ως την ημερομηνία αυτή, θα πρέπει να συγκεντρωθεί στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου το διαφημιστικό υλικό που θα αποσταλεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν απευθύνονται στα κατά τόπους Τμήματα Εμπορίου & Τουρισμού (για τα Ιωάννινα στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ως εξής:

  • Για την Π.Ε. Ιωαννίνων: κ. Αναστάσιος Κατσικούδης, τηλ. 26510-87143.
  • Για την Π.Ε. Άρτας: κ. Βασιλική Ζήση, τηλ.: 26813-61017.
  • Για την Π.Ε. Θεσπρωτίας: κ. Μαριάννα Βέρμπη, τηλ.26653-60172.
  • Για την Π.Ε. Πρέβεζας: κ. Χρυσούλα Λάζαρη, τηλ. 26823-60241
Previous Υπουργικές Αποφάσεις Διαπίστωσης Πλήρωσης των Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενα Έργα του Προγράμματος “Ενίσχυση ΜΜΕ/ΠΕΠ”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας