Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
inomena aravika emirata F 695898788

ΣΒΒΕ: Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα [Abu Dhabi 4/9/2016, Dubai 5-6/9/2016, Sharjah 7/9/2016]

O Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας ΕAGLE (European Actions for GlobaL tradE 1) συνδιοργανώνει με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου, το Εμπορικό Επιμελητήριο των Βρυξελλών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουγγαρίας, το Κέντρο Καινοτομίας της Λιθουανίας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών της Σικελίας, Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα [Abu Dhabi 4/9/2016,  Dubai 5-6/9/2016, Sharjah 7/9/2016].

Η επιχειρηματική αποστολή θα υποστηριχθεί ενεργά από τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια του Abu Dhabi, του Dubai και του Sharjah. Οι φορείς αυτοί θα αναλάβουν τη διοργάνωση συναντήσεων μεταξύ ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων που εδρεύουν στα Αραβικά Εμιράτα, με στόχο την επίτευξη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Τα Η.Α.Ε. είναι ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός καθώς έχουν υιοθετήσει ευνοϊκές επενδυτικές πολιτικές για τους ξένους επιχειρηματίες και ενθαρρύνουν την ιδιοκτησία γης και άυλων περιουσιακών στοιχείων όπως μετοχές. Το Dubai αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς και επενδυτικούς προορισμούς κυρίως λόγω της χαμηλής φορολογίας. Έχει χαρακτηριστεί ως περιφερειακός κόμβος για την μέση Ανατολή και την Αφρική. Επιπλέον, το Dubai έχει αναλάβει την διοργάνωση της Expo 2020 και επομένως αναμένεται ότι θα διατεθεί προϋπολογισμός της τάξης των $ 6,9 δις για την κατασκευή των απαιτούμενων υποδομών.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής δίνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που στηρίζει την επιχειρηματική αποστολή, ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, τόσο με τη συμμετοχή γυναικών επιχειρηματιών στην αποστολή αυτή, όσο και με την επίτευξη επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ γυναικών επιχειρηματιών από την Ευρώπη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πληροφορίες: Κατερίνα Τζιτζινού, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων (τηλ: 2310 539 817 εσωτ. 206, φαξ: 2310 541 491, email: k.tzitzinou@sbbe.gr).

Παρακαλούμε πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τη φόρμα συμμετοχής.

 

Previous Διεθνής Έκεθση FMI 2016
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας