Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
fmi cikago F 1189704119

Διεθνής Έκεθση FMI 2016

Η εταιρεία GREAT – Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση   FMI Connect, που θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο των Η.Π.Α. από  20 έως 23 Ιουνίου 2016, στο εκθεσιακό κέντρο McCormick Place. Η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη σε one-on-one συναντήσεις, θεματικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις.

Προϊόντα που προβάλλονται  

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα προϊόντων supermarket και του κλάδου τροφίμων- ποτών, όπως:  Προϊόντα παντοπωλείου, προϊόντα φαρμακείου, προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, προϊόντα επεξεργασμένου κρέατος, κατεψυγμένα προϊόντα, ξηρούς καρπούς, έλαια και λίπη, κονσέρβες, θαλασσινά και ψάρια, αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, προϊόντα delicatessen και βιολογικής παραγωγής.

Η Συμμετοχή του 2016  

Η GREAT – Greek Exports and Trade, μέσα από μια καλαίσθητη, εμφανώς αναβαθμισμένη και συγχρόνως λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής σας δίνει την δυνατότητα να μην λείψετε από το μεγάλο γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά των ΗΠΑ, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων που μπορούν να προβληθούν στην έκθεση. Η εμπειρία μας εξασφαλίζει την άψογη διοργάνωση και υποστήριξη της εταιρείας σας.
 
Σας προσκαλούμε να προβάλλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην FMI Connect 2016 με κόστος συμμετοχής 8.700$/ booth (3Χ3 = 9τμ). Το κόστος συμμετοχής για τα γωνιακά περίπτερα διαμορφώνεται σε  9.450$/ booth. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.
 
Η συμμετοχή σας  περιλαμβάνει:
1.    Παρουσία στελεχών της GREAT- Greek Exports And Trade για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
2.    Ενοίκιο χώρου  σε υψηλής επισκεψιμότητας θέση στην έκθεση, στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου, στην αίθουσα με τα διεθνή περίπτερα.
3.    Νέα, executive, με εταιρική σήμανση κατασκευή περιπτέρου, με πλήρη εξοπλισμό. Π.χ. για περίπτερο 9τμ περιλαμβάνονται 1 info desk με το λογότυπο της εταιρείας σας , 1 βιτρίνα, 3 ράφια και 1 τραπέζι με 3 καρέκλες, γραφικά. Για μεγαλύτερα booths ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα.
4.    Νέα, έξυπνη λογοτύπηση της συμμετοχής της GREAT, με άξονα την εμφανή, προϊοντική, ποιοτική υπεροχή των ελληνικών προϊόντων  
5.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη κλπ)
6.    Προβολή της εταιρείας με αλφαβητική καταχώρηση τόσο στο έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό της έκθεσης και σύνδεση της ιστοσελίδας του εκθέτη με τον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.
7.    Διοργάνωση one- on- one συναντήσεων από την διοργανώτρια FMI.
8.    Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου για επίσκεψη στο χώρο συμμετοχής της GREAT – Greek Exports and Trade
9.    Παροχή στοιχείων για την αγορά
10.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (ψυγείο, t.v., dvd player, συνδεση internet, λοιπός εξοπλισμός κλπ).

ΚατεβάστετηνΑίτηση  Συμμετοχής εδώ
ΚατεβάστετονΚανονισμόΣυμμετοχής εδώ 

Όροι Συμμετοχής  

Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή 40% του συνολικού ποσού συμμετοχής της. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Καταβολή 70% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής μέχρι 31/3/2016.
β) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι 16/5/2016. Με την εξόφληση θα εκδοθεί το αντίστοιχο συνολικό τιμολόγιο και ο ΦΠΑ θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα με το πέρας της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080

Previous Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας