Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
banner9 email congress women entrepreneurship greek(1) F 1201018180

Στις 16-18 Οκτωβρίου στο Επιμελητήριο Άρτας το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μακροπεριφέρειας Αδριατικής και Ιονίου – Δηλώστε συμμετοχή!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στην Άρτα στις 16 -18 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μακροπεριφέρειας  Αδριατικής και Ιονίου.

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν το Φόρουμ Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου (AICForum) και το Επιμελητήριο Άρτας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (μέλος της Uniadrion) και το Οικονομικό Επιμελητήριο του Spit (μέλος του φόρουμ AIC) και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι 41 Επιμελητηρίων – μελών του Forum, που προέρχονται από τις χώρες Αλβανία, Βοσνία –Ερζεγοβίνη, Ιταλία, Κροατία, Μοντενέγκρο, Σερβία, Σλοβενία και Ελλάδα.

Στόχος του είναι να προσφέρει μια διαπεριφερειακή προοπτική στις βέλτιστες πρακτικές και τις επικρατούσες προκλήσεις όσον αφορά τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης της θέσεως των γυναικών,  και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού στην μακροπεριφέρεια Αδριατικής και Ιονίου.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει μια τεράστια κοινότητα παραγόντων από όλη την περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου: εμπειρογνώμονες, εκπροσώπους θεσμικών οργάνων, επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενους, οι οποίοι αναλαμβάνουν δράσεις για την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Παρόλο που ο τουρισμός είναι ήδη μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομικές δραστηριότητες στην περιοχή της Αδριατικής-Ιονίου, δεν αξιοποιείται πλήρως το δυναμικό της Περιφέρειας με βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο (όπως αναφέρεται στο Σχέδιο Δράσης EUSAIR, Πυλώνας 4 – Τομέας 1 Διαφοροποιημένο τουριστική προσφορά).

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε πτυχές καινοτομίας της γυναικείας επιχειρηματικότητας, εναλλακτικές και δυνητικά βιώσιμες μορφές τουρισμού και συναφείς ευκαιρίες.

Έχουν προγραμματιστεί υπερσύγχρονες παρουσιάσεις, διαδραστικά εργαστήρια και συνεδρίες δικτύωσης στις 16 και 17 Οκτωβρίου, ενώ στις 18 εκτός από την Έκτακτη Συνέλευση του Forum AIC, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση δικτύωσης μεταξύ των φορέων και οργανισμών, που διαχειρίζονται διασυνοριακά έργα που σχετίζονται με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και άλλα.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Previous Στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας «Κώστας Βάγιας» έλαβε χώρα η Έκθεση Δημιουργικής – Πολιτιστικής Βιομηχανίας του έργου LOCAL CLUSTERS & SOCIAL ENTERPRISES INCUBATORS IN THE FIELDS OF CULTURE / TOURISM & FOLK TRADITION (InClust)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας