Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
mosxa F179386898

Ρωσική Ομοσπονδία: Επέκταση απαγόρευσης εισαγωγών αγροτικών προϊόντων έως το τέλος του 2017

Υπεγράφη από τον Ρώσο Πρόεδρο το Διάταγμα υπ’ αριθ. 305/29.06.2016, με το οποίο παρατείνεται η διάρκεια ισχύος της απαγόρευσης εισαγωγών αγροτικών προϊόντων στη Ρωσική Ομοσπονδία από τις χώρες της ΕΕ, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νορβηγία, έως την 31η Δεκεμβρίου 2017.

Με το Προεδρικό Διάταγμα δίδεται η εντολή στην Κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Ρωσία, Καζακστάν, Λευκορωσία) να εξασφαλίσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, την εφαρμογή των μέτρων που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση του Διατάγματος και σε περίπτωση που το κρίνει απαραίτητο, να υποβάλει προτάσεις περί τροποποίησης της προβλεπόμενης διάρκειας ισχύος των συγκεκριμένων ειδικών οικονομικών μέτρων. Το Διάταγμα τίθεται σε ισχύ από την ημέρα της υπογραφής του.

Σημειώνουμε ότι στις 27.05.2016, στο πλαίσιο συνάντησης του Ρώσου Πρωθυπουργού με εκπροσώπους της Ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών, ο κ. Μεντβέντεφ γνωστοποίησε ότι έχει δώσει οδηγίες για την προετοιμασία πρότασης παράτασης της ισχύος των μέτρων απαγόρευσης εισαγωγών που επιβλήθηκε σε προϊόντα τροφίμων προέλευσης ΕΕ και άλλων χωρών έως τα τέλη του 2017, προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους εγχώριους παραγωγούς να αναπτύξουν τα επενδυτικά τους σχέδια.

agora.mfa.gr

Previous Παράταση για ακόμη 4 μήνες στην υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων στοιχείων ακινήτων ετών 2010 – 2016
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας