Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΠΣΕ:Διήμερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Η Εξωστρέφεια ως Στρατηγική Επιλογή: Όραμα & Πραγματικότητα»

Διήμερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Η Εξωστρέφεια ως Στρατηγική Επιλογή: Όραμα & Πραγματικότητα»,  διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων σε συνεργασία με την εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ., το διήμερο 18-19 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο HILTON, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και του Δήμου Αθηναίων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα κηρύξει την έναρξη εργασιών του συνεδρίου, ενώ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έχει αποδεχθεί να είναι Κεντρικός Καλεσμένος & Ομιλητής στο δείπνο του συνεδρίου. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευαγ. Βενιζέλος θα είναι ο Κεντρικός Καλεσμένος & Ομιλητής στη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου.


Το Διήμερο Διεθνές Συνέδριο, που εντάσσεται στο Επίσημο Πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων της Ελληνική Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, σε μία περίοδο όπου η χώρα θα βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με έμφαση στον τομέα του διεθνούς εμπορίου, παρέχοντας βήμα σε εισηγητές και θεσμικούς παράγοντες διεθνούς κύρους, προκειμένου να διατυπωθούν σκέψεις, θέσεις και προτάσεις και να εξαχθούν συμπεράσματα που θα χρησιμεύσουν και στην Κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις για τη λήψη των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων ή παρεμβάσεων προς την υλοποίηση του οράματος για μία πιο εξωστρεφή ελληνική οικονομία.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ

Κρατίνου 11, 105 52, Αθήνα

Τ.: +30 210 5228925

F.: +30 210 5242568

Ε.: sakellaridis@pse.gr

URL: www.pse.gr

Previous Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη 26-29 Μαρτίου- Εκθέσεις. TEXPO EURASIA 2014 και YARN FAIR 26-29
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας