Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
SIAL Paris logo 2016 300x242 F 418117929

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση SIAL Paris

Το Επιμελητήριο Άρτας, σε συνεργασία με την EnterpriseGreece, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL στο Παρίσι στις 16-20 Οκτωβρίου 2016.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 492 ευρώ/ τ.μ. πλέον ΦΠΑ + 470 ευρώ Registrationfee (είναι υποχρεωτικό) και το Επιμελητήριο προτίθεται επιδοτήσει μέρος του κόστους του περιπτέρου των επιχειρήσεων, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των προϊόντων κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, όπως και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.

Όσες επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στο emailinfo@eartas.gr ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 2681028728 (κ. Σπύρο Λάμπρου).

Previous Υπουργείο Ναυτιλίας κ Νησιωτικής Πολιτικής:Διαγωνισμός για την Παροχή υπηρεσιών μίσθωσης/ ναύλωσης πλοίων ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών σίτισης, διαμονής, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και μεταφοράς μεταναστών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας