Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

Πρόσκληση στο EURASIA BUSINESS FORUM (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΥΡΑΣΙΑΣ) στη GEBZE / KOCAELI

Ο Σύνδεσμος Οικονομικών Σχέσεων Ευρασίας (Eurasia Economic Relations Association) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Μαύρης Θάλασσας (Full Black Sea Industrialists’ Businessmen’s Associations (TÜKSİAD)) και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Gebze διοργανώνει το «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ευρασίας» μεταξύ των ημερομηνιών 12-15 Δεκεμβρίου 2013. Στο πλαίσιο του Φόρουμ θα συναντηθούν στη Gebze 300 επιχειρηματίες από τις χώρες των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών.

Προσκαλούνται, λοιπόν, επιχειρηματίες προκειμένου να γνωρίσουν την περιοχή, να αναπτύξουν εμπορικές και οικονομικές σχέσεις και να επενδύσουν στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, στις 12 Δεκεμβρίου οι επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν στο Φόρουμ όπου θα συζητηθούν δυνατότητες οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, οι επενδυτικές δυνατότητες και οι επιδοτήσεις για επενδύσεις στην περιοχή. Στις 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στις εγκαταστάσεις, βιομηχανίες και βιομηχανικές περιοχές του Kocaeli και της Gebze, καθώς και διμερείς επαφές ενώ στις 14 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί μια πολιτιστική εκδρομή και περιήγηση στην περιοχή, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου θα γίνει η επιστροφή.

Όλα τα έξοδα της διοργάνωσης (πλην των αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι την Istanbul που θα καλυφθούν από τους ίδιους τους επιχειρηματίες), όπως η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, η εστίαση, η διαμονή και οι περιηγήσεις, θα καλυφθούν από τον διοργανωτή.

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν το online Έντυπο από την ιστοσελίδα http://www.ebforum.net/Basvuru.aspx?Lang=EN ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας στο φαξ   210 72 42 948 ή στο e-mail   dtati@otenet.gr   προκειμένου να τους κατευθύνουμε για τη συμπλήρωση του Εντύπου, το αργότερο έως τις 25 Νοεμβρίου 2013.

Previous Διαγωνισμός Υρών Καυσίμων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας