Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
SMecoMP F 1070604411

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Γνώσης και Συνεργασίας (SMecoMP Knowledge Alliance Network)

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) στο πλαίσιο του έργου “A knowledge Alliance in Eco-Innovation Entrepreneurship to Boost SMEs Competitiveness”, (SMecoMP) καλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς και επιχειρήσεις να συμμετάσχουν, χωρίς κόστος, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής, στο Δίκτυο Γνώσης και Συνεργασίας SMecoMP.

Το Δίκτυο αυτό θα αποτελέσει μία βάση δεδομένων που θα απαρτίζεται από επιχειρηματικούς, εκπαιδευτικούς, συμβουλευτικούς και άλλους φορείς και στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ενδιαφέρονται για θέματα Περιβαλλοντικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Eco-Innovation Entrepreneurship).

Τα μέλη του δικτύου θα λαμβάνουν τακτικά ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του SMecoMP και θα προσκληθούν να συμμετάσχουν και να συμβάλουν δυναμικά, αν το επιθυμούν, στις εκδηλώσεις και τα αποτελέσματα του έργου.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο SMecoMP, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-B “Balkan- Mediterranean 2014-2020”, αφορά στην ανάπτυξη ενός εκπαιδευτικού πλαισίου καθώς και κατάλληλων εκπαιδευτικών εργαλείων για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των στελεχών των επιχειρήσεων σε θέματα Περιβαλλοντικής Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας (Eco-Innovation Entrepreneurship).

Η κοινοπραξία του έργου SMecoMP απαρτίζεται από φορείς τεσσάρων χωρών (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία) και επιδιώκει την επίτευξη διασυνοριακής συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και πανεπιστημίων με σκοπό την προβολή και την ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβαλλοντικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Οι δραστηριότητες που υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, και συνεδρίων, την έρευνα/μελέτη των δεξιοτήτων των στελεχών των επιχειρήσεων και των εκπαιδευτικών αναγκών τους, τη διοργάνωση εργαστηρίων περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας όπου θα παρουσιαστούν νέες καινοτόμες ιδέες και θα διερευνηθεί η δυνατότητα δημιουργίας spin off επιχειρήσεων κλπ.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρία Γνώση Αναπτυξιακή Συμβουλευτική Ι.Κ.Ε. έχει αναλάβει για λογαριασμό του ΣΒΕ, τη δημιουργία εξειδικευμένης βάσης δεδομένων όπου θα καταγραφούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και φορείς. Η εν λόγω βάση δεδομένων θα αξιοποιηθεί ώστε να συσταθεί το Δίκτυο Γνώσης και Συνεργασίας SMecoMP Knowledge Alliance Network και να γίνει η καταγραφή και αξιολόγησή των αναγκών και τις τεχνογνωσίας των συμμετεχόντων μελών.

Στο πλαίσιο αυτό θα σας παρακαλούσαμε θερμά να συμπληρώσετε την συνημμένη Αίτηση Εγγραφής και να την αποστείλετε έως τη Δευτέρα 12.05.2019, με e-mail: info@gnosianaptixiaki.gr , ή με Fax: 2310403371 (εσωτ.113).

Λαμβάνοντας υπόψη τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) σας διαβεβαιώνουμε ότι, σε κάθε περίπτωση, τα στοιχεία που θα συλλεχθούν, θα αξιοποιηθούν μόνο για τους στόχους του συγκεκριμένου έργου και δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς.

Σημειώνεται ωστόσο ότι, εάν τυχόν επιθυμείτε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μπορείτε να δηλώσετε εγγράφως τη βούλησή σας για τη διαγραφή από τη βάση δεδομένων, αποστέλλοντας σχετικό e-mail: info@gnosianaptixiaki.gr ή Fax: 2310403371 (εσωτ.113). Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ιωάννη Πάλλα ή την κα. Βάσω Δημητρίου στο τηλ. 2310 403371-2.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων: παράταση στη Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας : Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας