Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

«Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» 25-26 Ιανουαρίου 2014 στην Αθήνα

Το 3ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο, με τίτλο «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά», διοργανώνει το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στις 25-26 Ιανουαρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ξιφασκίας στην Αθήνα.

Το συμπόσιο πραγματοποιείται παράλληλα με την  Έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014». Φιλοξενεί μια σημαντική ρωσική αποστολή δυνητικών συνεργατών – buyers, με στόχο να αποτελέσει σημαντική πλατφόρμα συνάντησης για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας, η οποία θα απαριθμήσει τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς και παράλληλα θα αποτελέσει γόνιμο έδαφος για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στη Ρωσική αγορά.

Η ρωσική αποστολή θα αποτελείται από εκπροσώπους δυναμικών εισαγωγικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων: αλυσίδες supermarket, εισαγωγείς, χονδρέμποροι, καθώς και ρώσους εμπειρογνώμονες για τα θέματα  πιστοποιήσεων, τελωνειακών διαδικασιών, τραπεζικών διαδικασιών, logistics και άλλων σημαντικών παραγόντων της επιχειρηματικής κοινότητας της Ρωσίας.

Στα πλαίσια του Συμποσίου θα παρέχεται δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας  ανάμεσα στους Ρώσους και Έλληνες επιχειρηματίες μέσω προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β.

Σε στενή συνεργασία με την εκθεσιακή διοργάνωση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» που έχει σαν αποστολή να προάγει τον κλάδο, να στηρίζει τη συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματιών αλλά και να δώσει νέα δυναμική στις ελληνικές εξαγωγές, το ΕΡΕΕ προβαίνει σε μια ακόμη μορφή προώθησης των ελληνικών τροφίμων και ποτών και καλεί όλες τις κλαδικές επιχειρήσεις της Ελλάδος να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο Συμπόσιο και τα Β2Β μπορείτε να επικοινωνείτε με Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα τηλ. 210 69 81 127, 211 700 7043 ή στα e-mail: secretary@hrcc.gr, office@hrcc.gr .

  • Η Έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» διαρκεί από 24 έως και 27 Ιανουαρίου 2014 και πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή της  «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» στο τηλ. 210 96 101 35 ή στα e-mail: info@trofima-pota.gr.
    Σημειώνεται, ότι το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του  προνομιακούς όρους συμμετοχής στην  Έκθεση.

Επισυναπτόμενο το Δελτίο Συμμετοχής

Σχετικά Αρχεία:

Previous “Ελλάδος γεύσεις” 16 – 18 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας