Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

“Ελλάδος γεύσεις” 16 – 18 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα

Χριστουγεννιάτικη έκθεση Ελληνικών Τροφίμων & Ποτών με τίτλο «Ελλάδος γεύσεις» διοργανώνει στο Μετρό του Συντάγματος η ΠΑΣΕΓΕΣ. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 16 έως και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013. Στόχοι της ΠΑΣΕΓΕΣ είναι:

  • Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων
  • Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και η ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
  • Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών κάτι το οποίο θα αποτελέσει και το κλειδί των ελληνικών εξαγωγών.
  • Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα – υπηρεσίες μέσω των εκδηλώσεων των επιχειρήσεων, καθώς επίσης και των εκδηλώσεων Φορέων και Αρχών που συμμετέχουν και στηρίζουν την Έκθεση.

Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΣΕΓΕΣ,  καλεί τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν ως εκθέτες, δίνοντας ώθηση στα προϊόντα τους στην καλύτερη αγοραστική περίοδο που είναι αυτή των Χριστουγέννων, παρουσιάζοντάς τα σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και τονίζοντας την ελληνική τους προέλευση.

Στο επισυναπτόμενο θα βρείτε τη δήλωση συμμετοχής.

Previous Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας