Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
forologiki dilosi eforia arxeio F11564

Παράταση της κατάθεσης φορολογικών δηλώσεων για 2 εκατ. Ελληνες

Περίπου δύο εκατομμύρια φορολογούμενοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να την υποβάλλουν και μετά τις 30 Ιουνίου, που λήγει και τυπικά η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων.

Το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να δώσει μια τελευταία ευκαιρία σε όσους δεν έκαναν τη δήλωση και για να μην καταρρεύσει το TAXIS τις τελευταίες ημέρες προχωρά στην εφαρμογή της παλιάς συνταγής της θέσπισης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής της φορολογικής δήλωσης με βάση το τελευταίο ψηφίο του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου. Ετσι η παράταση που δίνεται αναμένεται να είναι έως τις 15 ή και 20 Ιουλίου. Ωστόσο, κάθε δύο ημέρες θα λήγει και η προθεσμία για ένα ψηφίο Αριθμού Φορολογικού Μητρώου.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 3,5 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις και από αυτές που έχουν εκκαθαριστεί προκύπτει ότι τέσσερις στους δέκα φορολογούμενους πληρώνουν έξτρα φόρο για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2013, ενώ μόνο δύο στους δέκα έχουν επιστροφή φόρου.

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Previous Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για αποφυγή απατών με υποκλοπή κωδικών από προπληρωμένες κάρτες, τύπου «paysafe»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας