Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
kataiten giourki F 981385271

Κατάινεν: Επενδυτικά σχήματα για τη στήριξη των ελληνικών ΜμΕ

Τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) στην Ελλάδα, μέσω μικτών επενδυτικών σχημάτων, πρότεινε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γίρκι Κατάινεν, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της εφημερίδας «Politico».

Τα συγκεκριμένα σχήματα θα απαρτίζονται, όπως εξήγησε, από ιδιωτικά κεφάλαια και πόρους τόσο των διαρθρωτικών ταμείων όσο και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων.

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκε και στη σημασία της ενημερωτικής πλατφόρμας, η οποία «είναι άμεσα διαθέσιμη να συμβουλεύσει και να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές, με στόχο τον συνδυασμό των διαθέσιμων πόρων».

Κάνοντας ειδική μνεία στα προβλήματα δανειοδότησης των τουριστικών επιχειρήσεων, ανέφερε πως «για προφανείς λόγους, δεν μπορούν να λάβουν χρήματα από τις τράπεζες με εύλογο επιτόκιο», γεγονός στο οποίο προσκρούει η περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου.

naftemporiki.gr

Previous Χαιρετισμός Προέδρου στην εκδήλωση «Μεσαιωνική Ήπειρος: Η νεότερη έρευνα, εξελίξεις και προοπτικές», που διοργάνωσαν ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος «Σκουφάς»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας