Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Κ. Μίχαλος: Το ν/σχ για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μεταρρυθμιστικό βήμα

Ως ένα σημαντικό μεταρρυθμιστικό βήμα για την ελληνική οικονομία χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν την Τρίτη η ΚΕΕΕ, η ΕΣΕΕ και το ΓΣΕΒΕΕ με θέμα την «Παρουσίαση των Νέων Λογιστικών Προτύπων».

«Είναι ένα νομοθέτημα που, εφόσον εφαρμοστεί κατάλληλα, μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τις ελληνικές επιχειρήσεις, στην προσπάθειά τους να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες εντός και εκτός της χώρας… Κατ’ αρχήν γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση της λογιστικής πολυνομίας, αφού για πρώτη φορά συγκεντρώνεται το σύνολο των λογιστικών κανόνων σε ένα νομοθέτημα. Η κατάργηση των κοστοβόρων και γραφειοκρατικών διαδικασιών του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της αγοράς, που ικανοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις του παρόντος νομοσχεδίου» πρόσθεσε ο κ. Μίχαλος. 

 

Previous Εκδήλωση τουριστικής και πολιτιστικής προβολής της πόλης του Πεκίνου – Ευκαιρίες για συνεργασίες μεταξύ ελληνικών και κινεζικών τουριστικών επιχειρήσεων: ijing MunicipalCommissionofTourismDevelopment – ΕλληνοκινεζικόΕπιμελητήριο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας