Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellinokineziko epimelitirio F 785261361

Εκδήλωση τουριστικής και πολιτιστικής προβολής της πόλης του Πεκίνου – Ευκαιρίες για συνεργασίες μεταξύ ελληνικών και κινεζικών τουριστικών επιχειρήσεων: ijing MunicipalCommissionofTourismDevelopment – ΕλληνοκινεζικόΕπιμελητήριο

Με την υποστήριξη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου ως θεσμικού διμερούς επιχειρηματικού φορέα η Δημοτική Επιτροπή Προώθησης του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της πόλης του Πεκίνου (Beijing Municipal Commission of Tourism Development) στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας επισκέπτεται την Αθήνα προκειμένου να προβάλλει το Πεκίνο ως τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό, στοχεύοντας σε συνεργασία και επικοινωνία με την Ελλάδα και τους επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και σε πολιτιστικές ανταλλαγές.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Επιτροπή Προώθησης του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της πόλης του Πεκίνου διοργανώνει Συνέδριο την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 09:00 – έως 12:00 στο ξενοδοχείο Divani Carave(αίθουσα Olympia B), στο οποίο σας προσκαλεί και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου μας θα παρουσιαστούν η τοπική τουριστική αγορά: παραδοσιακή κινεζική ιατρική θεματική ξενάγηση, οι παροχές του Πεκίνου για αθλητικές δραστηριότητες και αναψυχή, τα τουριστικά προϊόντα, μεγάλες τουριστικές κινεζικές επιχειρήσεις και Οργανισμοί κ.ά.

Η Δημοτική αυτή κινεζική Επιτροπή έρχεται στη χώρα μας συνοδευόμενη από δημοσιογράφους των μεγαλύτερων Μέσων Ενημέρωσης της Λ.Δ. της Κίνας, από κυβερνητικούς φορείς που εξειδικεύονται στον τουρισμό καθώς και από μεγάλα τουριστικά κινεζικά πρακτορεία και Οργανισμούς με τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία οι παριστάμενοι να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν δημιουργώντας πρόσφορο περιβάλλον για winwin συνεργασίες: ChinaYouthTravelAssociation, ChinaHarmonyTravelService, BeijingTopViewHoliday,ChinaCommercialInternationalTravelService,HualiuCulture κ.λπ.

*Για την καλύτερη διοργάνωση παρακαλούμε συμπληρώστε κι αποστείλετε την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 στα αναφερόμενα contacts.

Υπεύθυνη Υπηρεσίας Τύπου, Πληροφοριών & Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

κα Σταματίνα Μάρκου, δημοσιογράφος, mob. 6932 900255,  Skype: stamatin12, email: stamatinamarkou@yahoo.gr, stamatina.markou@gmail.com

Σχετικά Αρχεία:

Previous Στην Ε.Ε. κατατέθηκε το αναθεωρημένο Π.Ε.Π. Ηπείρου 2014-2020
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας