Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
sev logo F2137627176

“Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη”- Νέα Πρωτοβουλία για την Καινοτομία από τον ΣΕΒ

Μια νέα πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων καινοτομικού προσανατολισμού στελεχών και επιχειρήσεων εγακινιάζει ο ΣΕΒ σε συνεργασία με την Ένωση Εταιρειών Κ.Ε.Κ ΑΠΟΨΗ Α.Ε. & PLANET Α.Ε..

Η Πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΒ που έχει ως τίτλο: «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» στηρίζει την ανάπτυξη και εδραίωση μόνιμων μηχανισμών παραγωγής καινοτομίας μέσα στην ίδια την επιχείρηση, ενισχύοντας την επιχειρηματική της ανάπτυξη και τη δημιουργία κρίσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.

Η Πρωτοβουλία του ΣΕΒ «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

•    Επιμόρφωση στελεχών από έμπειρους εκπαιδευτές για την ανάπτυξη των αναγκαίων γνώσεων και δεξιοτήτων και την ουσιαστική κατανόηση των διαδικασιών παραγωγικής, εμπορικής, λειτουργικής και οργανωσιακής καινοτομίας.
•    Συμβουλευτική υποστήριξη στελεχών και επιχειρήσεων από εξειδικευμένους συμβούλους για την προετοιμασία και εφαρμογή ενός πλάνου καινοτομίας αλλά και τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού καινοτομίας μέσα στην επιχείρηση.
•    Δικτύωση στελεχών και επιχειρήσεων με φορείς και εμπειρογνώμονες καινοτομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την αμοιβαία στήριξη των προσπαθειών τους και τη διάχυση καλών πρακτικών μετασχηματισμού της καινοτομίας σε βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Στην Πρωτοβουλία «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» θα ενταχθούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου, που δραστηριοποιούνται στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Β. Αιγαίου, Κρήτης (Άξονας 7), καθώς και στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Αττικής (Άξονας 8).

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Καινοτομίας υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα www.sev4enterprise.org.gr
Οι αιτήσεις θα ληφθούν υπόψη βάσει της σειράς ηλεκτρονικής υποβολής τους, με προθεσμία υποβολής έως τις 15/5/2014.
Επίσης, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στους φορείς υλοποίησης :
Αναθέτουσα Αρχή:
ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, 105 57 Αθήνα, τηλ: 211 5006118, e-mail: sev4enterprise@sev.org.gr
Ανάδοχος του Έργου:
Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ – PLANET ΑΕ, τηλ. 210 4629300, 210 6905000, e-mail: innovationexpert@apopsi.gr, innovationexpert@planet.gr

Previous Ξεκινά με 200 εκατ. ευρώ το πρώτο από τα τρία ταμεία του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας