Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
iekem tee logo F1906355592

ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ: Σεμινάριο 40ωρης διάρκειας στην Άρτα, με έναρξη στις 02/07 «Οργάνωση μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης-Business to Business»

To ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ, ως Μέλος της Ένωσης Φορέων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ΙΝΕ ΓΣΕΕ, ΙΝΕΜΥ ΕΣΕΕ, ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ΑΕ, ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ, ΚΑΕΛΕ ΕΣΕΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013», υλοποιεί επιδοτούμενο πρόγραμμα, το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) στο πλαίσιο των πράξεων με τίτλο: «Πρόγραμμα κατάρτισης /επανακατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους στις 8 περιφέρειες σύγκλισης, στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου & στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου».

Στο πλαίσιο του Έργου αυτού, προγραμματίζει σεμινάριο 40ωρης διάρκειας στην Άρτα, με έναρξη στις 02/07, με τίτλο: «Οργάνωση μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης-Business to Business».

Οι ωφελούμενοι δικαιούνται εκπαιδευτικού επιδόματος 5€/ανά ώρα κατάρτισης (δεν υπάρχει κόστος παρακολούθησης, αντιθέτως λαμβάνετε 200€ μεικτά για την παρακολούθηση, μέσω ΕΣΠΑ).

Εφόσον ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα του έργου:

www.epanakatartisi.gr, επιλέγοντας ως Φορέα υλοποίησης το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ στην οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για το έργο.

Δικαίωνα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν:

1. Εργαζόμενοι, μισθωτοί υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα 2. Ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν κάνει έναρξη στην Εφορεία και διατηρούν τα βιβλία τους ανοιχτά 3. Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων με 0-3 άτομα προσωπικό.

 

Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε.

Κολωνού 12-14, 10437 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. επικ. 2118001644

 

 

Previous Πρωτόκολλο συνεργασίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, για εξαγωγές δερμάτων βοοειδών και προβάτων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας