Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα πρωταγωνιστεί στο forum «Women Lead the Success in the Economy»

Άρωμα γυναίκας θα διαθέτει το διεθνές forum “Women Lead the Success in the Economy”, που στοχεύει στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 εώς τις 7 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα.
 
Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) και του Εurochambres Women Network, Σοφία Οικονομάκου ο τίτλος του forum επιλέχθηκε με σκοπό να αναδείξει τις γυναίκες και τον ενεργό ρόλο τους στην τρέχουσα αρνητική οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν κατά κύριο λόγο οι χώρες του Νότου και η Ελλάδα.

Το φόρουμ απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη παγκόσμιων φορέων που εκπροσωπούν τη γυναίκα επιχειρηματία, διακεκριμένους επιχειρηματίες από κάθε άκρη της γης, εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανισμών Γυναικών, Επικεφαλής Οργανισμών Γυναικών, Ανάπτυξης της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας αλλά και σε κυβερνητικούς εκπροσώπους κρατών από έξι ηπείρους.

Το “Women Lead the Success in the Economy”, πέραν της παρουσίασης των δράσεων του δικτύου και την προσέλκυση εν δυνάμει επενδυτών και business partners, στοχεύει στην προβολή της θέσης των ελληνίδων γυναικών σε επιχειρήσεις τοπικά και διεθνώς, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση της εικόνας της χώρας μας. Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν προγραμματιστεί διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.

Σημειώνεται ότι ως χώρος διεξαγωγής του φόρουμ έχει επιλεγεί το Συνεδριακό Κέντρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Αίθουσα Ερμής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του forum στη διεύθυνση :
http://www.eedege-congress.eu/

Previous Σε θετική τροχιά το οικονομικό κλίμα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας